Referenser


DH Solutions har genom åren hjälpt ett stort antal kunder inom olika branscher med allt ifrån stora system- och verksamhetslösningar till daglig service och utbildningar. Nedan hittar ni några av de kundreferenser, uppdelade efter våra affärsområden, som visar på bredden över branscher och lösningar. Klicka på referensen för att läsa mer om vad vi gjort för kunden.

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Kund Sammanfattning Systemutveckling Webbutveckling Utbildning Affärssystem IT-Drift
Jönköping University
Jönköping University behövde ett sätt att organisera sina ärenden, därför implementerades systemet DH Helpdesk. De främsta fördelarna är den översikt, uppföljning, statistik och analys som systemet ger.
Getinge Infection Control
Förvara era processer i en Sharepoint-lösning som vår kund Getinge Infection Control har gjort för en tydligare överblick av processer, processägare och relaterade dokument. Läs mer om vårt samarbete
Korshags
Korshags var till en början Pyramidkunder men har sedan hösten 2013 även drift och produktionsförsörjning hos DH Solutions.
Timbanken
Timbanken är Region Hallands och de halländska kommunernas nya affärsutvecklingsstöd som underlättar för dig som vill utveckla ditt företag eller planerar att starta ett.
Eleiko Sport
DH Solutions är en helhetsleverantör till Eleiko Sport med allt från IT-konceptet DH Confident som innebär distansövervakning, support och underhåll till affärssystemet Pyramid.
Korvpojkarna
Kontakten med DH Solutions började för över 20 år sedan då Marie gjorde en praktik på företaget. När Korvpojkarna var i ett skede att byta ut sina datorer och nätverk blev DH Solution ett val de aldrig har ångrat.
Draper Europe
I samband med DH Solutions satsning på affärssystemet Pyramid 2011 inleddes samarbetet med Draper Europe och inom kort överlät företaget hela sin IT-miljö till DH Solutions.
TRR - Trygghetsrådet
Under ett antal år har TRR anlitat DH Solutions för IT-utbildning till sina klienter. Utbildningarna sker i olika utbildningsformer.
Cresto
För den periodiska kontrollen utvecklade DH Solutions, Inspector, ett system där slutkunden snabbt och enkelt kan få kontroll på produkternas besiktningsstatus samt tillgång till besiktningsprotokollen.
Albany International
VILMA är ett administrativt verktyg som på ett enkelt sätt gör hela kollektivsidans lönesättningsprocess överblickbar, effektiv och kontrollerad.
Made by Halmstad
Under hösten 2013 deltog DH Solutions i upphandlingen av en hemsida för Made by Halmstad. Stor vikt låg vid att få en professionell och informativ sida som riktade sig till alla relaterade målgrupper.
HFAB
Inför installation av Office 2010 genomförde HFAB en utbildningsinsats för sina användare som innebar att användarna skulle få se och förstå Office-paketets nya gränssnitt och se möjligheterna i de olika programmen.
Dunlop Hiflex
Dunlophiflex.se administreras via publiceringsverktyget Umbraco och är byggd i sk responsive webdesign, vilket innebär att webbplatsen anpassas automatiskt efter skärmupplösningen i datorer, surfplattor och mobiler.
Ytterbygg
DH Helpdesk implementerades för två avdelningar på Ytterbygg under 2011; Servicearbeten som använder DH Helpdesk för att ta emot felanmälningar och för medarbetare att registrera och tilldela handläggare.
GN Transport
GN Transport kontaktade DH Solutions med syftet att ta fram ett system som skulle underlätta i planeringen av lastbilar. Resultatet blev TPS - Transport Planning System.
Lidh Reklam
Lidh Reklam bestämde sig därför att tillsammans med DH Solutions utveckla ett nytt verksamhetssystem som kunde effektivisera verksamheten och täcka in alla vitala bitar.
HMS AB
I slutet av 2013 gick Malin Söderblom, orderadministratör på HMS AB, en fortsättningskurs i Excel.
Depend
Överlåt er IT-miljö till DH Solutions, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Det har Depend Cosmetics gjort. Läs om företaget, samarbetet och dess fördelar.
Hylte & Falkenbergs kommun
Kommunernas IT-avdelningar tog beslut om att använda sig av ett system för att registrera och dokumentera de ärenden som kom in. DH Solutions hanterade IT-driften och valet föll sig därför naturligt på samma leverantör.
NIBE AB
Hösten 2013 gick Kjell Kristensson, Teknisk skribent på Nibe AB, grundkursen i InDesign och Illustrator.
JoLife
Möjligheten att kunna koppla serienummer på en produkt till en specifik slutkund var ett absolut krav. Pyramid var det enda utprövade affärssystem som erbjöd den möjligheten.
Rowico
Rowicos lösning blev ett heltäckande trådlöst nätverk på lagret tillsammans med trådlösa enheter som truckdatorer, handdatorer samt några bärbara datorer.
B & M Bengtssons Åkeri AB
Programmen och företagets dokument flyttades från företagets datorer till DH Solutions serverhall.
Lisa Lemke
Det var under hösten 2013 som Lisa kontaktade DH Solutions då hon önskade ett lyft av sin hemsida.
Sjömagasinet
Sedan mars 2014 har Sjömagasinet överlåtit driften av sin IT-miljö till DH Solutions. I uppdraget har ingått att Sjömagasinet ska bli av med servrar som var placerade i kökskontoret.
Dentalmind
Dentalmind har valt att lämna IT-ansvaret till DH Solutions och deras koncept John DoIT vilket innebär att kunden får del av DH Solutions samlade erfarenhet/kompetens.
Live Chat Software