Webbutveckling


DH Solutions kan hjälpa er med hemsidor, webbplatser, intranät, extranät, webbdesign, grafisk layout, webbapplikationer, content management system, publiceringsverktyg och mycket därtill.

Lite förenklat kan man säga att vi hjälper organisationer och företag med deras kommunikation på Internet och i mobila enheter.

Vi har genom vår samlade kompetens av informationsdesign och systemutveckling, stor erfarenhet av webbproduktion och interaktiva tjänster för Internet. Genom dessa olika dynamiska och interaktiva tjänster kan vi ge ert företag en möjlighet att öka er servicegrad gentemot era kunder, profilera ert företag och era produkter i en större omfattning samt effektivisera den dagliga verksamheten.

DH Solutions har alltid ambitionen att utveckla webbplatser så att besökaren snabbt och smidigt finner informationen han eller hon söker.

Lättnavigerat och användarvänligt är ledorden! Detta innefattar även anpassningar efter varje enskild kunds verksamhet och profil, för att förmedla kundens produkter och tjänster på ett bra sätt för besökarna.

Varför DH Solutions?


Tanken att själv skapa sin hemsida kan tänkas smidig. Men hur mycket erfarenhet har du egentligen? Tar du istället hjälp av DH Solutions så lägger du fram dina tankar och idéer samtidigt som du får du ta del av vår gedigna erfarenhet. Tillsammans blir vi ett vinnande koncept! 

Visste du att:

    • 48% säger att om de hamnar på ett företags hemsida som inte fungerar bra på mobilen så tar de det som ett tecken på att verksamheten helt enkelt inte bryr sig. (Källa: MarginMedia)

    • Google straffar webbsidor som inte är mobilanpassade genom att ranka dem lägre (Källa: Google Webmaster Central Blog)

    • Internetanvändare har riktigt dåligt tålamod. Om dina besökare inte förstår sig på dina menyer kommer de snabbt tröttna och lämna din hemsida. (Källa: Smelink)

    • 80% använder Internet för att jämföra produkter och priser eller söka efter information i anslutning till ett intresse. (Källa: Svenskarna och Internet 2015)

 

Förutom vår kompetens och erfarenhet inom webbutveckling och systemutveckling, besitter vi även stor kunskap inom design, layout och kommunikation.

Vi har stor erfarenhet av design och layout för elektroniska medier. Med kunden, målgruppen och funktionerna som ledstjärnor, anpassar vi designen efter ditt företag och dina kunder. Bra design är en framgångsfaktor. Bra design innebär att besökarna förstår vad budskapet är och vad de ska göra.Vi arbetar alltid efter att få designen estetiskt tilltalande utan att göra det onödigt krångligt. I slutändan är det vad som kommuniceras på webbplatsen som är viktigt och en bra design ska enbart hjälpa till med detta.

Vi arbetar med kommunikation likt en reklambyrå fast med inriktning mot Internet och elektroniska medier, vilket innebär en större interaktivitet och dynamik i det vi hjälper kunden att kommunicera. Vi hjälper er att ta fram en kommunikationsstrategi som passar er varumärkesprofilering och er målgrupp. Vi hjälper er även att anpassa era idéer och ert nuvarande marknadsmaterial, så att det passar för Internets möjligheter och i viss mån dess begränsningar.

För många företag är webbsidan kundernas första kontakt med verksamheten och där den huvudsakliga informationen inhämtas. Idag är det allt vanligare att den som besöker er webbplats gör det via sin mobiltelefon eller sin surfplatta.

Om du vill ge dina besökare ett bra och tydligt intryck blir det därför viktigt att din webbsida ser bra ut och är tydlig även på mindre skärmar.

Vi jobbar med sk Responsiv webbdesign, vilket innebär att webbsidan automatiskt anpassas efter skärmstorleken. Vilket i sin tur innebär att ni endast behöver uppdatera er webbsida på ett ställe, men ändå få fördelen med en mobilanpassad webbsida.

DH Solutions erbjuder hosting och drift av era webbplatser på vårt webbhotell. Vi erbjuder olika webbpaket som passar allt från enklare webbsidor till större webbplatser med databaskopplingar. Light, Standard eller Pro, välj det paket som passar din webbsida. Vi kan också helt anpassa hostingen efter de krav och behov ni har för er webbplats. Våra webbhotellslösningar stödjer de flesta publiceringsverktygen som t ex Joomla, Wordpress, Umbraco etc. Vi hjälper även till med registrering av domännamn och erbjuder DNS tjänst för pekning av domäner.
En genomtänkt och väl utformad webbplats tillsammans med ett publiceringsverktyg kan underlätta arbetet och spara tid och pengar genom att effektivisera dina informations- och affärsprocesser och bättre utnyttja de interna resurser ni redan har.

DH Solutions har publiceringsverktyget som passar dig och ditt företags webbplats - oavsett storlek eller uppdateringsbehov.

Vi erbjuder i huvudsak två olika publiceringsverktyg, Umbraco och DH Admin, men vi gör även enklare anpassade verktyg samt anpassade lösningar till våra kunders befintliga verktyg. 

Umbraco

Umbraco har ett bra och anvädarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att lägga till, redigera och ta bort innehåll, bilder, och sidor mm. Det passar såväl små och enkla webbsidor som stora och omfattande webbplatser med mer avancerade krav. Umbraco fungerar t ex utmärkt för att skapa och underhålla e-handelslösningar samt mobila webbplatser. 

Umbraco är ett s.k. Open Source-system och är helt gratis att använda. Dvs inga licenskostnader tillkommer. Det bygger på ASP.Net-plattformen och supportas av Microsoft. DH Solutions hjälper er att implementera Umbraco till er webbplats och göra de anpassningar som krävs för att göra er hemsida till attraktiv och interaktiv webbplats, som även är lätt att administrera.  

Referenser


Korshags.jpg (1)

Korshags Food AB


Korshags är ett familjeföretag som grundades 1980 av Gunnel och Per-Arne Korshag. Idag ägs och drivs företaget av syskonen Korshag. Sonen Niklas anslöt till verksamheten i tidiga år och är sedan några år tillbaka VD. Korshags erbjuder ett brett sortiment av premiumprodukter inom rökta och förädlade fiskprodukter, patéer, såser, sallader och senap. Gjorda på fina råvaror och äkta matglädje. Enkla att tillreda och lätta att tycka om. Allt är producerat i Falkenberg. Företaget har drygt 50 helårsanställda och omsatte ca 150 miljoner kronor under 2013.

På vårt möte träffar vi Niklas och diskuterar både ett intranät för att bland annat öka medarbetarnas medvetenhet om företaget, samt en uppdatering av hemsidan i samband med att den nya grafiska profilen ska tas fram. På webbplatsen skall hela sortimentet finnas och man kan söka efter favoritrecept genom att t ex välja råvara eller vilken typ av rätt ni önskar.

Korshags var till en början Pyramidkunder men har sedan hösten 2013 även drift och produktionsförsörjning hos DH Solutions. ”Vi har en bra relation till DH Solutions som bara växer och växer. Relationen har resulterat i en stabil IT-miljö, professionella kontakter och en trygg partner”, säger Niklas.

Korshags har stort fokus på långsiktighet och hållbar utveckling. Verksamheten skall vara anpassad till de krav som gäller inom miljöområdet och som bidrar till en god miljö. ”Det har hänt väldigt mycket inom hållbarhet och det syns numera överallt i media vilket är roligt. Nuförtiden är man väldigt medveten om vad det är man äter”, säger Niklas.

För att hitta nya vägar till gastronomiska upplevelser krävs både gedigna kunskaper och ett stort intresse. Korshags kombinerar gärna tradition med nya trender och i nuläget läggs bland annat fokus på att hitta ett recept för lax med kål som är det senaste.

Korshags söker fortsatt organisk tillväxt och trots att de redan är bland de ledande i branschen med runt 100 regelbundna kunder så siktar de efter mer.

”Målet är inte att bara vara i toppen, vi ska vara nummer ett”, säger Niklas.

www.korshags.se

 

 

 

 

 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Live Chat Software